full screen background image

800 de locuri de muncă vacante în Spania, la recoltarea căpşunilor

EURES România oferă 800 de locuri de muncă vacante în Spania, pentru muncă sezonieră în agricultură, la recoltare de căpşuni, campania 2017.

Oferta se adresează persoanelor apte pentru munca la câmp (se acceptă și cupluri), nefiind necesară o experienţă anterioară în agricultură.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, iar data estimată de angajare este 15 februarie 2017.

Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână, împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă, care poate să nu coincidă cu duminica.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar.

Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

Cazarea este oferită de angajator, contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţul de domiciliu, respectiv AMOFM Bucureşti, cu următoarele documente: copie carte identitate, CV EUROPASS, adeverință medicală cu mențiunea “apt pentru muncă“.

Inspector superior comunicare, presă și relații publice în cadrul AJOFM Suceava, Capverde Anca, precizează că pentru această ofertă de muncă se vor organiza burse, în mai multe județe din țară!

comments

comments




Leave a Reply

avatar