full screen background image

S-a constituit Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției, în urma avertizării meteo cod portocaliu de ploi

În urma avertizării meteorologice de cod portocaliu de ploi primită de la Administrația Națională de Meteorologie, pentru intervalul 11 octombrie, ora 18.00 – 12 octombrie, ora 20.00, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava s-a activat Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției.

Centrul este compus din reprezentanți ai Instituției Prefectului, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului de Jandarmi Județean, Inspectoratului Județean de Poliție și ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava.

Se vor executa prin sondaj verificări la sediul celor 114 unități administrativ teritoriale din județ, pentru asigurarea permanenței la primării cu personal instruit pe întreaga perioadă codului portocaliu.

La nivelul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava a avut loc deja o ședință, în data de 30 septembrie, în care s-au dezbătut aspectele referitoare la stadiul pregătirilor pentru sezonul de iarnă 2016-2017.

comments

comments




Leave a Reply

avatar