full screen background image

Primarul de Fălticeni, Cătălin Coman, la Radio VIVA FM!

Primarul de Fălticeni, Cătălin Coman, a fost invitatul emisiunii “Faţă în faţă”, realizată marţi, 11 octombrie, la Radio VIVA FM.

Edilul şef a vorbit despre stadiul lucrărilor la noul Spital Municipal, despre mutarea maternităţii în clădirea de pe strada Ion Creangă şi despre investiţiile în şcoluile din localitate.

Un alt subiect abordat a fost asfaltarea străzilor, deşi, din păcate, vremea se pare că nu permite reabilitări de mare amploare.

Primarul Cătălin Coman a mai declarat că aşteaptă mult promisa descentralizare, birocraţia fiind aceea care de multe ori blochează efectiv activitatea municipalităţilor.

Nu au fost uitate nici manifestările din acest weekend, când, în perioada 15-16 octombrie, la Fălticeni se vor desfăşura a XIII-a ediţie a Târgului Mărului, ediţia a IV-a a Festivalului Naţional Concurs de Muzica Folk pentru Tineret „Nada Florilor” şi a doua ediţie a Festivalului Fanfarelor.

Despre toate acestea şi multe alte subiecte de actualitate puteţi afla mai multe ascultând înregistrarea integrală a emisiunii “Faţă în faţă”:

comments

comments




Leave a Reply

avatar