full screen background image

3 persoane rănite în apropiere de Rădăuţi, în urma unui accident provocat de un şofer care a intrat într-o intersecţie fără să se asigure

În cursul nopţii de luni, la ora 22.12, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 178B, în afara localității Rădăuți, ajungând la intersecția cu DN 17A, un bărbat, de 29 de ani, din municipiul Rădăuți, nu a respectat semnificația indicatorului ”STOP”.

Astfel, a pătruns în intersecție fără să se asigure, intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat, de 29 de ani, din comuna Dornești.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto și a unui tânăr, de 22 de ani, din comuna Dornești, pasager în autoturismul care circula regulamentar.

Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, urmând să fie testat și să i se prevaleze probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Celălalt conducător auto, din comuna Dornești, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar