full screen background image

Hillary Clinton câştigă cea de-a doua dezbatere în alegerile electorale, potrivit sondajelor

Hillary Clinton şi Donald Trump s-au confruntat duminică seară în cea de-a doua dezbatere televizată din cadrul campaniei pentru alegerile la preşedinţia SUA, în urma acestora, candidata Partidului Democrat a preluat conducerea în sondaje pentru cursa prezidenţială, informează The Independent.

Dezbaterea a avut loc în urma difuzării înregistrării audio în care Donald Trump este surprins făcând comentarii vulgare despre persoane de sex feminin. Candidatul republican la funcţia de preşedinte al SUA a fost nevoit să explice comentariile. El a declarat că este ”ruşinat” şi că ”respectă foarte mult femeile, mai mult decât oricine”. Donald Trump a continuat acuzându-l pe fostul preşedinte american, Bill Clinton, de abuz asupra femeilor şi criticându-l pe acesta.

”Nu a mai existat nimeni vreodată în istoria politicii acestei naţiuni care să fi fost atât de abuziv cu femeile“, a afirmat Trump despre Bill Clinton.

‘Dacă vă uitaţi la istoria recentă a acestei ţări şi priviţi la Bill Clinton, el a atacat femeile, s-a purtat oribil cu acele femei. Hillary le-a atacat pe acele femei”, a spus Trump. Clinton a reacţionat prompt: ”Mare lucru din ceea ce spune Donald nu este adevărat, dar el îşi conduce campania aşa cum doreşte. Îmi aduc aminte de ce spune Obama: Când ei te coboară, tu te ridici!”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar