full screen background image

Două persoane rănite la Gălăneşti, după ce un tânăr care conducea băut s-a izbit cu maşina de un gard de beton şi a părăsit locul faptei

Miercuri, la ora 04.30, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 178F, în interiorul localității Gălănești, pe fondul vitezei excesive, un tânăr de 19 ani, din comuna Frătăuții Vechi, a pierdut controlul asupra direcției de mers, într-o curbă.

Maşina a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un gard din beton.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui minor, de 17 ani, din comuna Frătăuții Vechi, și a unui tânăr, de 18 ani, din localitate, pasageri în autoturism.

După producerea accidentului, conducătorul auto a plecat de la fața locului, dar s-a întors ulterior, după sosirea polițiștilor.

A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Până la sosirea polițiștilor, un alt tânăr, de 19 ani, din comuna Gălănești, a mutat autoturismul implicat în accident fără acordul poliției, pentru a debloca drumul.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de: „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice”, „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție” și „modificarea locului accidentului fără acordul echipei de cercetare la fața locului”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar