full screen background image

Concurs regional de discursuri umoristice și improvizate ”Moldova Umoristică”, la Rădăuţi

Biblioteca Municipală ”Tudor Flondor” din Rădăuți va găzdui sâmbătă, 8 octombrie, începând cu ora 9.30, concursul regional de discursuri umoristice și improvizate ”Moldova Umoristică”.

“Toastmasters” Rădăuți organizează evenimentul, care se va desfășura pe parcursul a patru ore și jumătate și va conține în program discursuri umoristice și improvizate la nivel de arie.

Membrii din Cluburile “Toastmasters” din Botoșani, Iași, Chișinău, Suceava și Rădăuți vor avea ocazia de a susține discursuri în fața publicului rădăuțean.

Participanții vor avea opțiunea de a beneficia de două traininguri susținute de Trainer și Coach Cristina Onofrei și Trainer formator, NLP Practitioner, Paul Beschieru.
Acestea vor dura fiecare aproximativ o oră, timp în care cei prezenți vor învăța cum să-și spună părerea fără a-i critica pe cei din jur, în trainingul intitulat ”În loc de critică”.

De asemenea, vor fi ajutați să își controleze mai bine viața în cel de al doilea training, numit ”Descoperă cum poți să alegi ceea ce trăiești”.

Concursul de discursuri umoristice și improvizate în limba engleză se va desfășura între orele 9.45 – 11.30, iar concursul de discursuri umoristice și improvizate în limba română va avea loc între orele 11.45 – 14.00.

În intervalul orar 15.30 – 18.00 vor avea loc traininguri și festivitatea de premiere.
Costul unui bilet de concurs costă 10 lei, un bilet traininguri este tot 10 lei, iar pentru tot evenimentul, participanții vor plăti 15 lei, iar biletele se vor plăti la intrare.

Pentru înscrieri și informații suplimentare poate fi apelat numărul de telefon 0753.559.750.

Radio VIVA FM Rădăuți este partener media al concursului ”Moldova Umoristică”.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

umoristic

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar