full screen background image

Accident în lanţ la Vicovu de Sus, provocat de o şoferiţă care nu a acordat prioritate

Marţi, la ora 14.05, în timp ce conducea autoturismul, pe str. Ştefan cel Mare, din oraşul Vicovu de Sus, o femeie, de 33 de ani, din comuna Vicovu de Jos, a efectuat un viraj la stânga, fără să se asigure.

Astfel, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de un bărbat, de 30 de ani, din comuna Brodina, care circula din sens opus, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbat a ricoşat într-un autoturism parcat regulamentar, care la rândul său, a tamponat alte două mașini, staționate regulamentar în parcare.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto şi a fiului acesteia, de 5 ani, pasager în autoturism.

Din cauza leziunilor suferite, conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Şi şoferul din Brodina a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În schimb, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice, această restricţie fiind dispusă la data de 21 septembrie 2016, prin ordonanţa controlului judiciar.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar