full screen background image

Propunerea săptămânii 03-09 OCTOMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • JAMES ARTHUR – Say You Won’t Let Go

James Arthur revine în atenția publicului larg cu piesa “Say You Won’t Let Go”. Lansată la începutul lunii septembrie, aceasta a adunat deja milioane de vizualizări pe youtube și se bucură de notorietate. Extras de pe cel de-al doilea album de studio al artistului – “Back From the Edge” – single-ul a fost scris de Neil Richard Ormandy și Steve Solomon, în colaborare cu James Arthur. Versurile vorbesc despre iubire, cafea, dans și promisiuni. Dacă îți place piesa, dă-i votul tău și poate intra în playlist-ul Viva FM!

  • JONAS BLUE FT. J.P. COOPER – Perfect Strangers

Perfect Srangers este cea mai nouă piesă a producătorului britanic Jonas Blue, realizată în colaborare cu JP Cooper. După lansarea din luna iunie, piesa a avut o ascensiune rapidă și sigură, ajungând pe locul 2 în UK Singles Chart. Cu un sound pe care ascultătorii îl rețin ușor și versuri care amintesc de vara care tocmai s-a încheiat, Perfect Strangers este cea de-a doua propunere a săptămânii, la Viva FM. Ce părere ai? Primește votul tău?

 

  • THE CODE FT. JACKIE VEGAS – Spaceship

După succesul piesei “I’m Coming Home”, finalista la Selecția Națională Eurovision, “The Code” a lansat piesa “Spaceship” în colaborare cu Jackie Vegas. Videoclipul piesei “Spaceship” a fost regizat și filmat de Michael Mircea, cel care a făcut și videoclipurile “I’m Coming Home”, “My Heart is Gone” sau “Diggy Down” și prezintă povestea de dragoste cu aventuri și peripeții a unor indrăgostiți. Dacă te-am convins, nu ezita să votezi și piesa va intra în playlist-ul Viva FM.

Votează melodia preferată!

comments

comments




Leave a Reply

avatar