full screen background image

3 persoane rănite în urma unui accident în Frătăuții Vechi, produs de o tânără de 19 de ani, din Marginea, care conducea fără permis emis în România

Luni, în jurul orei 04.19, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 178C, în interiorul localității Frătăuții Vechi, o tânără, de 19 de ani, din comuna Marginea, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a acroșat un gard din beton.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a doi bărbați, unul de 26 de ani și celălalt de 30 de ani, ambii din comuna Frătăuții Vechi, pasageri în autoturism.

Datorită leziunilor suferite, conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest, însă, la spital, a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Fiind verificată în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânăra nu este posesoare de permis de conducere emis de autoritățile din România.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu deține permis de conducere”, „vătămare corporală din culpă” și „refuzul conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar