full screen background image

Linie audio de 52.000 de lei, la Centrul Cultural „Bucovina”

Centrul Cultural „Bucovina” (CCB), instituţie care funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean Suceava se dotează cu o modernă linie audio.

Alocarea banilor a fost aprobată de consilierii judeţeni, în şedinţa ordinară a deliberativului, la cererea conducerii CCB.

„Urmare a notei de fundamentare transmisă de Centrul Cultural a apărut necesitatea achiziţionării unei linii audio complete pentru spectacole în spaţii mai mari şi în aer liber, cu o valoare de 52.000 de lei”, se a arată în proiectul de hotărâre de rectificare a bugetului judeţean.

Potrivit raportului compartimentului de specialitate al executivului judeţean, finanţarea dotării cu echipamentul în cauză este posibilă, aceasta fiind asigurată din economiile realizate la unele poziţii din lista de investiţii a Centrului Cultural „Bucovina”.

Astfel, 23.300 de lei reprezintă economii cu ratele la microbuzul care nu a mai fost achiziţionat în cursul anului 2016, iar 25.000 de lei s-au economisit din diferenţele de curs valutar, cât şi ca urmare a achiziţionării unui autocar care are asigurarea CASCO inclusă în ratele de leasing.

La cele menţionate se mai adaugă suma de 3.200 de lei care nu a mai fost cheltuită cu achiziţionarea de licenţe, cât şi cea de 500 de lei economisită la cumpărarea unui sistem desktop.

Centrul Cultural „Bucovina” funcţionează în clădirea reabilitată a cinematografului „Modern”, imobil care mai găzduieşte şi Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar