full screen background image

Ionuţ George Topârceanu, bucătar-şef la restaurantul hotelului „Toaca Bellevue” Gura Humorului, despre secretele bucătăriei românești!

Pe parcursul a două zile, sâmbătă, 17 septembrie, şi duminică, 18 septembrie, cei mai buni bucătari, cofetari şi chelneri de la pensiunile şi hotelurile din zona Humorului, dar şi din Bucureşti şi Republica Moldova, s-au întrecut în realizarea unor preparate pe bază de cartofi, oferind juriului, dar şi turiştilor aflaţi în zonă, preparate culinare inedite.

După jurizare, Locul I şi Marele Premiu „Barabula de Aur” a revenit Hotelului „Toaca Bellevue”, din Gura Humorului.

George Topârceanu, chef la “Toaca Bellevue” și, totodată, câștigătorul premiului, a fost astăzi alături de matinalii Andrada și Călin, pentru a împărtăși din secretele bucătăriei românești, care poate fi atât de frumos remodelată, încât îți lasă gura apă!

Ionuţ George Topârceanu, bucătar-şef la restaurantul hotelului „Toaca Bellevue”, a pregătit o masă poetică, cu care i-a impresionat pe cei care i-au gustat din bucate, la competiția gastronomică “Barabula de Aur”.

El a preparat un muşchiuleţ de vită în reducţie de vin roşu sec cu ananas, în combinaţie de două barabule, barabulă dulce şi barabulă normală, a fost şi meniul cel mai apreciat de juraţi.

Ascultați interviul cu Chef George Topârceanu, din cadrul emisiunii “Dimineți Animate”, mai jos!

comments

comments




Leave a Reply

avatar