full screen background image

Cea de a VI-a ediție a Festivalului ”Sărbătoare în satul meu”, la Bălcăuţi

Primăria și Consiliul Local Bălcăuți organizează cea de a VI-a ediție a Festivalului ”Sărbătoare în satul meu”.

Sărbătoarea se va desfășura pe parcursul zilelor de 1 și 2 octombrie, cu participarea unor artiști locali consacrați sau în curs de afirmare.

Sâmbătă, 1 octombrie începând cu ora 15.00 vor urca pe scena Margareta Clipa și Alexandru Recolciuc, după care publicul va putea urmări evoluând pe scenă ansambluri și grupuri folclorice, printre care ”Ansamblul Kozaciok”, Ansamblul ”Codrișor” din Dornești, Ansamblul ”Cervona Kalena”, Ansamblul ”Brădetul” din Horodnic, Ansamblul ”Florile Bucovinei” din Rădăuți, Ansamblul ”Stejărelul” din Cajvana, Grupul Vocal ”Vocile Negostinei”.

Tot sâmbătă, Parohia Ortodoxă ”Acoperământul Maicii Domnului” din Bălcăuți îi așteaptă pe toți credincioșii la Hramul Bisericii din localitate, unde se vor putea închina la moaștele Sfântului Nectarie, vindecătorul de boli, care vor fi aduse în pelerinaj și vor ajunge la Bălcăuți la ora 8.00.

Slujba Privegherii se va oficia vineri seară la ora 18.00.

Duminică, 2 octombrie la ora 20.00, împreună cu Formația ”Luxor” din Suceava, localnicii vor petrece la Balul Gospodarilor din Bălcăuți.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar