full screen background image

Bărbat încarcerat în maşină, în urma unui accident rutier la Zvoriştea

Modulul SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Suceava, a intervenit, miercuri după-amiază, pentru salvarea victimelor survenite în urma unui accident rutier produs în localitatea Zvoriştea.

La locul intervenţiei pompierii au găsit un autoturism care acroşase un pom de pe marginea carosabilului.

În autoturism se aflau 4 persoane, iar la sosirea echipajelor de intervenţie, doar pasagerul din dreapta faţă se mai afla în habitaclu, acesta fiind încarcerat.

S-a trecut la extragerea victimei (un bărbat, în vârstă de 68 de ani), după care aceasta a fost preluată de către ambulanţa SMURD TIM.

O a doua victimă, o femeie, în vârstă de 66 de ani, a necesitat transport către Spitalul Judeţean Suceava, fiind preluată de către o ambulanţă SAJ.

Celelalte două persoane implicate în accident au refuzat transportul la unitatea medicală de urgenţă.

Până la sosirea modulului SMURD, primul ajutor a fost acordat victimelor de către col. Ţipişcă Radu – şef Serviciu Prevenire ISU Suceava şi de către echipajul de pe autospeciala CBRN, care se întorceau la o misiune din judeţul Botoşani.

Ofiţerul ISU a fost cel care a acordat primul ajutor şi în urma accidentului de vineri 23 septembrie, de la Călugăreni, Adâncata, unde a fost implicată o ambulanţă SMURD.

comments

comments




Leave a Reply

avatar