full screen background image

Propunerea săptămânii 26 SEPTEMBRIE – 2 OCTOMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • The Chainsmokers – Closer

Cu un succes ce a depășit așteptările iniţiale, piesa băieţilor de la The Chainsmokers, intitulată “Closer”, este realizată în colaborare cu artista americană Halsey. Cu un ritm ce amintește, încă de la primele acorduri de zilele de vară, piesa ţi se întipărește în minte de la prima ascultare, datorită vocilor calde care se armonizează perfect cu versurile. Energie, pozitivism și tinereţe. Acestea ar fi cuvintele ce pot defini piesa “Closer”. Dacă ești de părere că se potrivește playlist-ului Viva FM, voteaz-o!

  • Ellie Goulding – Still falling for you

Ellie Goulding, cunoscută deja după lansarea piesei de succes “Love me like you do”, de pe coloana sonoră a filului “50 Shades of Grey” revine în atenţia pulicului cu un nou single. Piesa compusă chiar de atistă se numește “Still falling for you” și este, la rândul ei, inclusă pe o coloană sonoră, de data aceasta a filmului “Bridget Johne’s Baby”, care rulează deja în cinematografe. Ellie Goulding s-a atătat încântată să compună o piesă pentru acest film deoarece este fan Bridget Johnes și urmărește cu plăcere filmele din această serie. Dacă îţi place cum sună și ești de părere că merită să intre in playlist-ul Viva Fm, dă-i votul tău!

 

  • Ariana Grande ft. Nicki Minaj – Side to Side

A treia recomandare a săptămânii este cea mai nouă piesă a Arianei Grande, realizată în colaborare cu Nicki Minaj. “Side to side” beneficiază de un videoclip realizat în sala de forţă, transmiţând astfel o energie debordantă, care se simte si din ritmul piesei. Side to side s-a bucurat de o promovare la nivel larg, inclusiv pe scena premiilor MTV VMA din luna august. Dacă piesa merită să intre în playlist-ul Viva FM, decizi chiar tu!

Care este melodia ta preferată?

comments

comments




Leave a Reply

avatar