full screen background image

Un bărbat din Cajvana a furat maşina fostei concubine şi a condus-o prin Todireşti, deşi era beat şi nu avea permis

În această noapte, la ora 00.40, Secţia 5 Poliţie Rurală Dărmănești a fost sesizată de o femeie, din comuna Todirești, despre faptul că fostul concubin, un bărbat, de 46 de ani, din orașul Cajvana, i-a sustras din curte autoturismul și îl conduce pe drumurile publice, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii deplasați operativ la fața locului au identificat și oprit, pe DC 43H, pe raza comunei Todirești, autoturismul în cauză.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”furt calificat”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar