full screen background image

Mii de suceveni la “Simfonii de toamnă”, ediţia a V-a, pe esplanada Casei de Cultură Suceava

Clubul ROTARY SUCEAVA-BUCOVINA a organizat, miercuri, cea de-a V-a ediţie a evenimentului cultural “Simfonii de toamnă”.

Anul acesta, sucevenii au petrecut o seara de toamnă în compania artiştilor de la OPERA NAŢIONALĂ ROMÂNĂ IAŞI, care au intrepretat arii celebre de operă.

În repertoriul pregatit pentru aceasta editie a evenimentului au fost incluse piese aparţinând compozitorilor Giuseppe Verdi, Gioachino Rossini, Wolfgang Amadeus Mozart, Ceaikovski, Georges Bizet şi mulţi alţii.

Elementul de noutate al acestui an l-a constituit prezenţa corpului de balet al Operei.

Orchestra a reunit peste 100 de artişti de elită, într-un spectacol de sunet, dans şi lumină.

Concertul extraordinar a avut loc în zona centrală, pe esplanada Casei de Cultură, şi a reunit mii de suceveni.

“Dăruiţi comunităţii împreună cu Rotary” a fost mesajul cu care membrii Clubului Rotary au organizat acest proiect şi anul acesta, după ecourile frumoase de la primele patru ediţii ale proiectului.

Donaţiile strânse în timpul evenimentului vor fi folosite la achiziţionarea de instrumente noi pentru elevii Colegiului de artă “Ciprian Porumbescu” din Suceava.

Organizarea regalului de muzică clasică la Suceava “Simfonii de toamnă”, ediţia a V-a, a fost posibilă datorită partenerilor s-au alăturat în eveniment: CENTRUL DE DIAGNOSTICARE EXPLORA, FLAGA şi NATURA FRUCT.

Alături de aceştia, proiectul a fost susţinut de nume importante din mediul de afaceri local, din rândul autorităţilor locale şi mass-media.

Radio VIVA FM a fost partener media al evenimentului.

Clubul Rotary Suceava a organizat prima ediţie a evenimentului “Simfonii de toamnă” pe data de 13 septembrie 2012, sub egida FILARMONICII DIN BOTOŞANI.

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza