full screen background image

Un tânăr din Rădăuţi a comis două furturi în Vicovu de Jos, dar a fost identificat de victime după fotografia prezentată de poliţişti

Secţia 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a fost sesizată, în cursul amiezii de marţi, despre faptul că un bărbat necunoscut a sustras bunuri din locuința unei femei, de 81 de ani, din comuna Vicovu de Jos.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 11.00, un tânăr necunoscut a venit la locuinţa victimei şi i-a solicitat să-i împrumute o sumă de bani.

Profitând de neatenția bătrânei, i-a sustras un telefon mobil.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au identificat o vecină a victimei, în vârstă de 86 ani, care a declarat faptul că, în cursul zilei, în jurul orelor 15.00, un tânăr necunoscut a venit la locuinţa sa și i-a lăsat gaj un telefon mobil, contra sumei de 250 de lei, telefon care aparținea bătrânei de 81 de ani.

În urma activităților operative întreprinse de polițiști, autorul faptei a fost identificat ca fiind un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Rădăuţi, recunoscut de persoana vătămată şi de martori după fotografia prezentată de polițiști.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorului și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii reamintesc cetăţenilor să dispună măsuri preventive minime pentru a nu cădea victime ale hoţilor, care profită de orice neglijenţă şi superficialitate în asigurarea bunurilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar