full screen background image

Partidul Verde cere demisia Consiliului Local și a primarului din Pojorâta

Partidul Verde, filiala județeană Suceava, cere demisia Consiliului Local și a primarului din comuna Pojorâta, pentru că “sunt în continuare de acord cu amplasamentul gropii de gunoi de pe vârful Mestecăniș”.

Printr-un comunicat de presă, Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde, filiala Suceava, transmite:

“Dumnealor sprijină continuarea ”rușinii naționale” și sunt împotriva comunității, adică a celor care le-au dat votul în acest an.

Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, marea majoritate din consilierii comunei Pojorâta sunt niște marionete, aplică foarte ușor proverbul ”capul plecat, sabia nu-l taie” și tremură în fața președintelui Consiliului Județean Suceava ori de câte ori se întâlnesc cu acesta.

Nu au nicio treabă cu interesul cetățeanului, iar ceea ce este mai dureros, sunt pentru groapa de gunoi de pe Mestecăniș.

Numele acestora, inclusiv al primarului, vor intra în cartea de istorie intitulata ”Rușinea Bucovinei”, iar diplomele vor fi înmânate de prefectul de Suceava, într-un cadrul festiv.

Nouă, verzilor suceveni, ne este imposibil de înțeles cum acești consilieri mai au tupeul să dea ochii cu vecinii lor, cu prietenii și rudele lor, când sunt pentru distrugerea unei zone frumoase, plină de înțelepciune și de istorie.

De asemenea nu înțelegem cum o decizie a unei instanței de judecată din România, în care se explică clar că se anulează o hotărâre prin care Consiliul Local Pojorâta punea la dispoziția Consiliului Județean Suceava un teren pentru construirea gropii de gunoi pe Mestecăniș, de mai bine de 6 luni nu este pusă în aplicare?

Nu se consideră infracțiune și cel care nu o respectă trebuie pedepsit?

Construcția trebuia demolată, iar anumite instituții ale statului nu-și fac treaba, iar pe zi ce trece șefii acestora se îndreaptă spre zona penală.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar