full screen background image

Material lemnos transportat fără documente, confiscat de poliţişti în Putna şi Pîrteștii de Sus

Marţi, la ora 10.40, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control, pe raza comunei Putna, autoutilitara condusă de un tânăr, de 22 de ani, din localitate, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține documente de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici.

În urma inventarierii, s-a stabilit faptul că bărbatul transport ilegal cantitatea de 4,45 mc de lemn de foc.

Materialul lemnos, în valoare de 800 de lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Putna, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010.

La ora 11.30, o patrulă din cadrul Postului de poliţie Cacica, a oprit pentru control, pe raza satului Pîrteștii de Sus, autoutilitara condusă de un bărbat, de 29 de ani, din comuna Botoșana, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține documente de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici.

În urma inventarierii au stabilit faptul se transporta ilegal cantitatea de 2,7 metri steri de lemn de foc.

Materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Solca, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010.

comments

comments




Leave a Reply

avatar