full screen background image

Despre “Simfoniile de Toamnă” din această seară, cu Marcel Gaftoneanu și Dan Ioan Cușnir!

Sucevenii vor petrece și în acest an o seară de toamnă în compania artiştilor de la Opera Naţională Română Iaşi, care vor interpreta arii celebre de operă.

“Simfonii de toamnă” a ajuns deja la ediția a V-a, iar elementul de noutate al acestui an îl constituie prezenţa corpului de balet al Operei, precizează organizatorii, care menţionează că orchestra va reuni 130 de artişti de elită, într-un spectacol de sunet, dans şi lumină.

Concertul extraordinar va avea loc în zona centrală a Sucevei, pe esplanada Casei de Cultură, accesul la eveniment făcându-se doar pe bază de invitaţie.

Organizatorii evenimentului, Marcel Gaftoneanu, președinte al Clubului “Rotary” Suceava Bucovina, și Dan Ioan Cușnir, managerul de proiect al “Simfoniilor de Toamnă”, au fost alături de matinalii Andrada și Călin, și au vorbit despre ultimele detalii ale evenimentului din această seară.

În avanpremiera concertului inedit din această seară, sucevenii s-au putut bucura ieri seară, de un recital de muzică clasică oferit de tinerii de la Colegiul de Artă Ciprian Porumbescu, Suceava, în parcul central.

Radio VIVA FM este partener media al evenimentului.

s1

comments

comments




Leave a Reply

avatar