full screen background image

Trupa VUNK va concerta în Suceava, la deschiderea anului universitar 2016-2017

Luni, 3 octombrie 2016, de la ora 19, pe esplanada corpului A a Universității „Ştefan cel Mare”, Casa de Cultură a Studenților din Suceava din cadrul USV va organiza un concert spectaculos, la care sunt așteptați să participe toți sucevenii și studenții universității.

Muzică de calitate, premii, fani, emoții, atmosferă.

Cornel Ilie, Gabriel Maga, Bogdan Crucianu, Nicu Sârghea – într-un cuvânt VUNK.

Cu o istorie bogată și cu hituri deja arhicunoscute, VUNK este una din trupele preferate din România, ritmurile lor fiind ușor de recunoscut de orice ascultător.

Sunteți invitați să fredonați hituri consacrate precum: “Artificii pe tavan”, “Pleacă”, “Scapă-mă de ea”, “Fă-mi cu mâna” și multe altele.

Prin mixarea celor mai cunoscute hituri ale sale cu un spectacol uimitor de lumini și tehnologie, trupa VUNK le va oferi fanilor săi o complexă experiență artistică.

Deschiderea concertului va fi asigurată de trupa Univercity a studenților USV, iar de after se va ocupa Aykad, pe ritmuri de muzică electronică.

Pentru mai multe informații puteți consulta pagina de Facebook – Casa de Cultură a Studenţilor Suceava sau puteţi suna la numărul de telefon 0752 092 606.

Intrarea este liberă!

afis-vunkjpg

comments

comments




Leave a Reply

avatar