full screen background image

Despre “Săptămâna Europeană a Sportului”, cu Mihai Androhovici, vicepreşedinte al Federaţiei Române “Sportul pentru Toţi”!

Comisia Europeană va organiza şi finanţa “Săptămâna Europeană a Sportului”, ediția a II-a, un proiect foarte amplu, în care sunt implicate toate ţările din Uniunea Europeană, la care s-au adăugat şi alte cinci ţări invitate din Europa.

În acest an, suceveanul Mihai Androhovici, ce ocupă din anul 2010 funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Române “Sportul pentru Toţi”, şi fosta handbalistă Narcisa Lecuşanu, secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului, au fost desemnaţi ambasadorii “Săptămânii Europene a Sportului” pentru România.

Alături de matinalii Viva FM, a fost prezent astăzi Mihai Androhovici, cu care am marcat acest eveniment important pentru comunitatea suceveană, și, implicit, cea europeană.

Scopul principal al Săptămânii Europene a Sportului, atragerea spre mişcării practicării activităţilor fizice-sportive a cât mai multor europeni, este, pe de o parte, mai uşor de atins, iar pe de altă parte, ţine seama şi de o realitate destul de răspândită în societatea modernă – “concurenţa” altor preocupări de timp liber în rândul copiilor şi tinerilor în detrimentul activităţilor sportive.

Ca şi la prima ediţie, judeţul Suceava va fi printre cele peste 30 de Asociaţii Judeţene “Sportul pentru Toţi” în care se vor organiza acţiuni sportive dedicate tuturor iubitorilor sportului.

Ascultăm interviul integral din cadrul emisiunii “Dimineți Animate”, mai jos!

comments

comments




Leave a Reply

avatar