full screen background image

Propunerea săptămânii 12-18 SEPTEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ALINA EREMIA – Rujul Meu

Alina Eremia vine cu ceva colorat pentru această toamnă şi lansează piesa Rujul meu, cu un videoclip foarte colorat, pe măsura versurilor.
După single-ul “De ce ne îndrăgostim” m-am gândit să vă colorez puţin playlistul. Astfel, “Rujul meu” vorbeşte despre puterea seducţiei, despre arma secretă a femeilor, rujul, cu ajutorul căruia atragem toate privirile.”

“Rujul meu” este o piesă de atitudine compusă de vechiul meu coleg Liviu Teodorescu şi de Robert Toma. Sper ca toate fetele să rezoneze cu mesajul piesei şi să se molipsească de energie pozitivă! Nu uitaţi, încrederea este cel mai de preţ accesoriu, a mai spus Alina.

 

  • CRAIG DAVID FT. SIGALA – Ain’t Giving Up

După o pauză de 6 ani de la discul ”Signed Sealed Delivered” (2010), Craig David este pregătit să recucerească publicul cu piese noi. Recent, artistul a lansat o colaborare cu duo-ul deep house Blonde pentru single-ul ”Nothing Like This”, iar acum revine cu o nouă colaborare. Melodia se numește “Ain’t Giving Up” și este înregistrată împreună cu DJ-ul britanic Sigala.

Atât ”Nothing Like This”, cât și noul single “Ain’t Giving Up” vor fi incluse pe următorul album al lui Craig David, “Following My Intuition”. Discul conține 14 piese și va fi lansat pe 30 septembrie 2016.

 

  • JASON DERULO – Kiss The Sky

După succesul pe care l-a înregistrat cu cel mai nou single al său, Jason Derulo bifează şi o apariţie pe coloana sonoră a filmului Storks cu piesa Kiss the Sky.
Piesa produsă de Thomas Troelsen şi Thomas Eriksen, textul aparţinându-i lui Jason, va fi inclusă pe coloana sonoră a filmului animat “Storks”, produs de Warner Bros. Pictures, care va avea premiera pe data de 23 Septembrie, iar parte din cast-ul oficial al filmului sunt Jennifer Aniston, Andy Samberg, Kelsey Grammer, Katie Crown, Ty Burrell, Keegan-Michael Key, Jordan Peele şi Danny Trejo.
Anul trecut, Jason Derulo domina topurile muzicale cu Want You to Want Me, apoi l-am ascultat cu un alt single de pe Everything is 4 – Get Ugly. La începutul acestui an a colaborat şi cu Flo Rida pentru Hello Friday, iar solo s-a bucurat de succes în topuri cu If It Ain’t Love.

Ce ziceţi de noua piesă Jason Derulo?

Care este melodia ta preferată?

comments

comments




Leave a Reply

avatar