full screen background image

Centrul de recuperare pentru adulţii cu dizabibilităţi de pe lângă Complexul terapeutic „Blijdorp-O nouă viaţă” Suceava, inaugurat în prezenţa ambasadorului Belgiei

Astăzi a fost avut loc ceremonia de inaugurare a Centrului de recuperare pentru adulţii cu dizabibilităţi de pe lângă Complexul terapeutic „Blijdorp-O nouă viaţă” Suceava.

La manifestare au luat parte excelenţa sa Thomas Baekelandt, ambasadorul Belgiei la Bucureşti, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, vicepreşedintele CJ Gheorghe Niţă, Carl Malbrain, preşedintele Asociaţiei „Blijdorp Belgia”, membri ai Clubului „Rotary”, Clubului „Aalast Nord” Belgia, reprezentanţi ai instituţiilor şi organizaţiilor neguvernamentale cu atribuţii în domeniu, alte oficialităţii sucevene, precum şi părinţi ai copiilor beneficiari ai serviciilor noului centru.

Gheorghe Flutur a evidenţiat că parteneriatul de 17 ani dintre cele două părţi este o poveste de succes. prezentând în calitate de şef al administraţiei judeţene, mulţumirile sale atât ambasadorului Thomas Baekelandt, cât şi Belgiei şi tuturor celor implicaţi.

Thomas Baekelandt a precizat că o mare parte din munca excelenţei sale este legată de România ca membru al Uniunii Europene, al aceluiaşi club european.

Un alt aspect este cel economic, de promovare şi implementare de investiţii, Belgia având câteva în această parte a ţării, iar altele fiind pe cale de a se concretiza.

comments

comments




Leave a Reply

avatar