full screen background image

“Alexandria Librării” a donat prima tranșă de rechizite către Salvați Copiii” România, în cadrul campaniei ”CUMPERI TU, PRIMESC ȘI EI!”

Ne aflăm în plină campanie ”CUMPERI TU, PRIMESC ȘI EI!”, ediția 2016.

Pentru că de astăzi copiii pășesc, unii pentru prima dată, în curtea șolii și în sălile de clăsă, “Alexandria Librării” a livrat prima tranșă de rechizite către “Salvați Copiii” România, prin filiala de la Suceava.

Cezar Căilean, Director Marketing “Alexandria Librării”, spune mai multe:

“Anul acesta, am ales ca prima donație făcută de Alexandria Librării să fie sub formă de ghiozdane complet echipate pentru copii de clasele primare. Produse în valoare de aproximativ 13.000 de lei au ajuns la filiala de la Suceava a Salvați Copiii ca, de aici, să fie distribuite copiilor cărora li se adresează campania noastră.

Le mulțumim tuturor românilor care au făcut cumpărături pentru începutul de an școlar din oricare dintre cele 30 de librării Alexandria, aflate în 12 județe din țară. Campania ”CUMPERI TU, PRIMESC ȘI EI!” continuă până la 30 septembrie 2016, dată până la care clienții noștri devin partenerii noștri în lupta împotriva abandonului școlar.  Oricine va pregăti ghiozdanele propriilor copii alături de noi și va face orice achiziție din Alexandria Librării îi va sprijini și pe copiii nevoiași, pentru că 1% din valoarea cumpărăturilor din luna septembrie se transformă în donații sub formă de rechizite către Organizația “Salvați Copiii România”. Astfel, fiecare persoană poate face un gest concret de încurajare a educației, iar Alexandria Librării va mai face o donație de rechizite, donație care să completeze necesitățile deja acoperite cu prima tranșă.

Reducerea abandonului școlar și a procentajului mare de analfabetism în rândul copiilor din România sunt, pentru prima dată, posibile cu un simplu gest pe care îl facem atât de mulți. Doar că acum, când CUMPERI TU, PRIMESC ȘI EI!”.

Proiectul este susținut de Radio Viva FM.

Brandul “Alexandria Librării” face parte din grupul de firme cu capital integral autohton Alexandria Group. Cu o tradiție de peste 6 decenii de activitate în domeniul vânzărilor de carte și rechizite, rețeaua de librării Alexandria se distinge pe piața românească de profil și în mediul de afaceri românesc prin asumarea rolului de a promova adevărata cultură și elită românească dar și de a sprijini educația în România prin programe de reduceri acordate cadrelor didactice și elevilor din sistemul de învățământ românesc (Educard, Schoolcard Alexandria, Partener Card). Compania deține în acest moment 30 de librării în 12 județe din România: Suceava (punctul de plecare și centrul de management), Bacău, Botoşani, Iași, Vrancea, Buzău, Vâlcea, Sibiu, Arad, Mureș, Neamț și din martie 2015 în județul Bistrița-Năsăud, suprafața totală de vânzare fiind de peste 11.000 mp. În octombrie 2012, brandul Alexandria Librării a fost ales câştigător al programului Cel Mai Promiţător Brand Românesc, semn că există un potențial imens și insuficient exploatat pe piața de carte.

“Salvaţi Copiii” România este o organizație neguvernamentală, membră a Alianței Internaționale Save the Children, care acţionează pentru respectarea drepturilor copilului. Salvaţi Copiii România organizează campanii de sensibilizare a opiniei publice şi sprijină copiii aflaţi în dificultate. Acţionăm pentru modificarea politicilor şi a legislaţiei în beneficiul copiilor. Cooperăm cu tinerii şi cu copiii în vederea unei îmbunătăţiri durabile a vieţii lor. Recunoaştem şi punem accent pe responsabilităţile şi îndatoririle părinţilor, reprezentanţilor legali, profesorilor şi ale altor autorităţi ce acţionează în interesul copiilor. Prin intermediul activităţilor sale, Organizaţia Salvaţi Copiii se implică activ în asimilarea în plan legislativ a prevederilor stipulate de Convenţia ONU, referitoare la apărarea şi promovarea drepturilor copilului. De asemenea, Salvaţi Copiii luptă pentru influenţarea politicilor sociale şi a legislaţiei în beneficiul copiilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar