full screen background image

Bărbat din Bistrița Năsăud reţinut de poţişti, după ce a comis două tâlhării în Vatra Dornei

În cursul serii de joi, la ora 20.00, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de un bărbat, de 31 de ani, din județul Vâlcea, despre faptul că, în cursul zilei, un bărbat necunoscut l-a amenințat și i-a sustras portofelul cu bani și documente.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla în incinta unei săli de jocuri din municipiul Vatra Dornei, victima a fost acostată de un bărbat necunoscut.

Acesta i-a propus să îl însoțească în zona platoului Runc, unde ar fi urmat să consume băuturi alcoolice.

Pe timpul deplasării, agresorul l-a amenințat cu acte de violenţă pe bărbatul de 31 de ani și i-a sustras portofelul, în care se afla suma de 300 de lei și mai multe documente personale, după care a fugit.

Ulterior, în jurul orei 20.45, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de un localnic, de 32 de ani, despre faptul că, după ce a consumat băuturi alcoolice la o pensiune din localitate, cu un bărbat necunoscut, s-a deplasat spre zona platoului Runc, unde a fost amenințat cu acte de violență și agresat de acesta, care i-a sustras suma de 120 de lei, autorul părăsind în fugă locul faptei.

În urma activităților operative întreprinse de poliţişti, în jurul orei 21.00, autorul faptelor a fost identificat ca fiind un bărbat, de 35 de ani, din județul Bistrița Năsăud, asupra căruia au fost găsite sumele de bani sustrase și documentele uneia din victime.

Suspectul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de „tâlhărie calificată”, urmând ca, vineri, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar