full screen background image

“Simfonii de toamnă”, ediţia a V-a, în 14 septembrie, pe esplanada Casei de Cultură Suceava

Clubul ROTARY SUCEAVA-BUCOVINA va organiza miercuri, 14 septembrie, începând cu ora 19:30, a V-a ediţie a evenimentului cultural “Simfonii de toamnă”.

După cum a precizat Dan Ioan Cuşnir, Project Manager, anul acesta, sucevenii vor petrece o seara de toamnă în compania artiştilor de la OPERA NAŢIONALĂ ROMÂNĂ IAŞI, care vor intrepreta arii celebre de operă.

În repertoriul pregatit pentru aceasta editie a evenimentului sunt incluse piese aparţinând compozitorilor Giuseppe Verdi, Gioachino Rossini, Wolfgang Amadeus Mozart, Ceaikovski, Georges Bizet şi mulţi alţii.

Elementul de noutate al acestui an îl constituie prezenţa corpului de balet al Operei.

Orchestra va reuni 130 de artişti de elită, într-un spectacol de sunet, dans şi lumină.

Concertul extraordinar va avea loc în zona centrală, pe esplanada Casei de Cultură, accesul la eveniment făcându-se doar pe bază de invitaţie.

“Dăruiţi comunităţii împreună cu Rotary” este mesajul cu care membrii Clubului Rotary organizează acest proiect şi anul acesta, după ecourile frumoase de la primele patru ediţii ale proiectului.

Astfel, organizarea regalului de muzică clasică la Suceava “Simfonii de toamnă”, ediţia a V-a, este posibilă datorită partenerilor s-au alăturat în eveniment: CENTRUL DE DIAGNOSTICARE EXPLORA, FLAGA şi NATURA FRUCT.

Alături de aceştia, proiectul a fost susţinut de nume importante din mediul de afaceri local, din rândul autorităţilor locale şi mass-media.

În avanpremiera spectacolului, pe data de 13 Septembrie, începând cu ora 18.00, în zona Foişorului din Parcul Central, elevii Colegiului de Artă Suceava vor susţine un recital de muzică clasică.

Clubul Rotary Suceava a organizat prima ediţie a evenimentului “Simfonii de toamnă” pe data de 13 septembrie 2012, sub egida FILARMONICII DIN BOTOŞANI.

Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.

comments

comments




Leave a Reply

avatar