full screen background image

Noul ministru de Interne: Vom crea o structură de coordonare care se va ocupa de organizarea alegerilor

Noul ministru al Afacerilor Interne, Dragoș Tudorache, a anunțat că începând de joi va fi creată o structură de coordonare al cărei obiectiv principal va fi organizarea alegerilor.

“Începând de mâine voi crea o structură de coordonare care să aibă organizarea alegerilor ca obiectiv principal, o structură de comandă care va ține și legătura cu Autoritatea Electorală Permanentă, dar în același timp, o structură care să poarte un dialog continuu, constant cu partidele politice, care sunt actorii principali ai următoarelor trei luni. Obiectivul meu în acest domeniu este să mențin neutralitatea și echidistanța totală a acestui minister, a tuturor celor care lucrează în acest minister până la alegeri. Este un mesaj foarte clar pe care l-am dat și colegilor din structura de comandă, pentru a-l da mai departe celor din subordinea lor”, a precizat Tudorache într-o conferință de presă susținută la minister.

El a mai anunțat că va transmite acest mesaj și prefecților în zilele următoare și a subliniat că este esențial ca acest minister să rămână “echidistant, neutru” în pregătirea alegerilor, transmite Agerpres.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza