full screen background image

Mihai Tatulici şi-a lansat mai multe cărţi la Rădăuţi

Producătorul de televiziune, jurnalistul și scriitorul Mihai Tatulici, cetățean de onoare al Rădăuțiului, a fost prezent miercuri, 7 septembrie, în Rădăuţi, într-un cadru festiv prilejuit de întâlnirea cu foștii colegi de liceu împreună cu care a sărbătorit 50 de ani de la absolvire.

Mihai Tatulici este cetățean de onoare al Rădăuțiului.

Emoționat, Tatulici a făcut câteva promisiuni rădăuțenilor, spunându-le că vrea să se implice în dezvoltarea municipiului pe plan cultural, având câteva idei în acest sens (printre care înființarea unei biblioteci, pentru care să doneze 1.500 de cărți din colecția personală), după care a prezentat câteva din aparițiile sale editoriale.

Un roman în două volume, inspirat din lumea din spatele ușilor închise ale președinției, “Distrugătorul “Speranța” sau povestea unui marinar ajuns președinte”, „Singur între două veacuri”, primul volum autobiografic, “Români singuratici” și “Cadrele”.

Sala Artelor din incinta Galeriei de Artă care a găzduit evenimentul a fost plină de prieteni și foști colegi de școală ai jurnalistului, admiratori, oameni politici în frunte cu primarul Nistor Tătar.

Scriitorul și realizatorul TV Octavian Hoandră a fost cel care a prezentat lansarea.

Intrarea la eveniment a fost liberă, iar la sfârșit autorul a acordat autografe celor care i-au cumpărat cărțile, precizând că rădăuțenii săi beneficiază de un discount între 20% şi 40% din preț.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar