full screen background image

Despre Şcoala de toamnă „English as a Jar of Knowledge”, cu lector univ. dr. Onoriu Colăcel!

Astăzi, la Viva Cafe, ne-am amintit cât de important e să vorbești limba engleză și am aflat noutăți din mediul academic sucevean de la lector univ. dr. Onoriu Colăcel.

Şcoala de toamnă „English as a Jar of Knowledge” se desfăşoară până pe 9 septembrie, sub patronajul Universităţii „Ştefan cel Mare” – Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării (FLSC), al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, împreună cu Asociaţia pentru Studii Anglofone „Silvia Manoliu” şi cu Şcoala Gimnazială „Dimitrie Păcurariu” din Şcheia.

În acest an, activitatea se adresează în primul rând elevilor Școlii Gimnaziale “Niculae Popinceanu” Mihoveni, cărora le oferă o nouă perspectivă asupra învățării limbii engleze.

”Chiar în această săptămână are loc o școală de toamnă, ea se adresează elevilor de gimnaziu, e o concretizarea a colectivului de engleză al Facultății de Litere și Științe ale Comunicării din USV, e o intenție de a strânge relațiile cu toți vorbitorii de limbă engleză”, a declarat lector univ. dr. Onoriu Colăcel.

Elevii vor beneficia de o perioada de imersiune în cultura britanică, respectiv americană, pe durata unei săptămâni.

Tinerii participanți vor câștiga experiența interacțiunii individuale cu vorbitori nativi, cu studenți ai facultății și profesori din colectivul de engleză al Departamentului de Limbi și Literaturi Străine.

comments

comments




Leave a Reply

avatar