full screen background image

Bărbat din Pătrăuţi reţinut de poliţişti, după ce a fost prins conducând băut o maşină cu numere care aparţineau altor autovehicule. Cu o zi înainte, i se mai întocmise un dosar penal pentru infracţiuni la regimul rutier

O patrulă din cadrul Postului de poliție Mitocu Dragomirnei a oprit pentru control, miercuri, la ora 15.30, pe raza satului Mitocu Dragomirnei, autoturismul condus de un bărbat, de 29 de ani, din comuna Pătrăuți, care avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare provizorii diferite.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere, pentru nici o categorie auto.

În plus, plăcuța cu numărul de înmatriculare provizoriu montată în partea din față aparținea unui alt autoturism și era expirată din data de 14 ianuarie 2013, iar plăcuța cu numărul de înmatriculare provizoriu montată în partea din spate aparține unui alt autoturism și este expirată din data de 20 mai 2016.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, pe 6 septembrie, bărbatul a mai fost oprit în trafic de o patrulă din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești, care i-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, iar plăcuțele cu numărul de înmatriculare ale autoturismului au fost ridicate, pentru lipsa asigurării RCA.

În cauză s-a întocmit dosar penal, bărbatul fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, pentru stabilirea măsurilor legale ce se impun.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza