full screen background image

Rădăuţiul are trei noi cetăţeni de onoare

Din data de 1 septembrie 2016, Rădăuţiul are trei noi cetăţeni de onoare. Titlurile le-au fost acordate de consilierii locali, în şedinţă ordinară, post-mortem, domnilor Traian Postolache, Petru Storoz şi Ştefan Tomovici.

În aceeaşi şedinţă, a fost desemnat reprezentantul Consiliului Local al Municipiului Rădăuţi în Adunarea Generală a Acţionarilor ACET SA Suceava.

Au fost propuşi consilierii Bogdan Nicolau – PMP şi Cătălin Miron – PNL.

În urma votului secret al celor 18 consilieri prezenţi la şedinţă, Cătălin Miron a obţinur 8 voturi, iar Bogdan Nicolau 10, drept pentru care a fost numit reprezentant în asociaţie.

A urmat votul secret pentru desemnarea reprezentanţilor Consiliului Municipiului Rădăuţi în Adunarea Generală a Acţionarilor la SC Servicii Comunale SA Rădăuţi.
Propunerile consilierilor rădăuţeni i-au vizat pe şase colegi: Mihai Reman – PSD, Gheorghe Simota – PSD, Dan Vatră – UpR, Bogdan Nicolau – PMP, Cătălin Miron – PNL şi Petru Carcalete – ALDE.

Doar consilierul Cătălin Miron nu a întrunit numărul necesar din voturi, fiind singurul dintre cei şase consilieri care nu va face parte din AGA la Servicii Comunale.

Consilierul PMP, Aurel Olarean, a absentat de la şedinţa din data de 1 septembrie.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar