full screen background image

Partidul Verde vrea ca prioritatea fiecărui politician local să fie infrastructura județului

Partidul Verde, filiala județeană Suceava, invită actualii politicieni suceveni să facă o călătorie pe una din rute Suceava-Cârlibaba-Borșa sau Suceava-Vatra Dornei-Bistrița, pentru a vedea diferența de drum dintre județul Suceava și cele vecine, adică Maramureșul și Bistrița-Năsăud.

Preşedintele filialei județene Suceava a Partidului Verde, Dan Acibotăriţă, transmite, printr-un comunicat:

“Abia atunci îți dai seama ce fel de oameni politici au județele respective, în raport cu județul Suceava, cât de inteligenți și iubitori de zonă sunt unii față de ceilalți, ce realizări au în spate vecinii noștrii paralel cu lăudăroșii noștrii suceveni, fie ei din PSD sau PNL+PDL.

Bunul Dumnezeu a fost darnic cu județul Suceava. Ne-a lăsat de toate, toți cei care ne trec ”pragul” rămân uimiți de frumusețile pe care le găsesc aici, dar ce folos că nu avem oameni cu dragoste de oameni, care să conducă destinele acestui colț de rai, numit județul Suceava.

Noi, verzii suceveni considerăm că prioritatea numărul unul a fiecărui politician local este infrastructura acestui minunat județ.

Cu cât ea este mai bine modernizată, necesar și o autostradă, cu atât județul Suceava se dezvoltă mai repede.

Degeaba se promovează ”Bucovina” (dacă se vorbește numai strict de județul Suceava, este mai bine să se folosească sintagma ”Bucovina de Jos”), când în județ multe drumuri sunt distruse. Turiștii și investitorii vor drumuri bune și sigure.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar