full screen background image

Medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca îşi retrag demisiile

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe SMURD din cadrul Spitalului de Urgenţă Floreasca îşi retrag demisiile, aceştia declarând că au primit “semnale pozitive din partea Ministerului Sănătăţii”, potrivit medicului Alexandru Caloian.

“Am decis să ne retragem demisiile şi să facem o cerere de revocare. Ne-au determinat semnalele pozitive şi semnalele că lucrurile se vor rezolva şi nu vor mai continua în maniera de până acum. Am purtat discuţii cu conducerea ministerului. Referitor la cine va fi manager, această decizie va fi luată cât de curând şi va fi comunicată. Am primit semnale pozitive în sensul că nu vor mai exista disfuncţionalităţi în asigurarea serviciului departamentului”, a declarat medicul Alexandru Caloian de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Potrivit acestuia, toţi cei 22 de medici care anterior îşi înaintaseră demisiile le-au retras.

Anterior, 22 de medici de la Spitalul de Urgenţă Floreasca şi-au înaintat demisia, alţi nouă urmând să demisioneze în cursul zilei de joi, a anunţat un reprezentant al doctorilor de la Unitatea Primiri Urgenţe SMURD din cadrul Spitalului de Urgenţă Floreasca.

comments

comments




Leave a Reply

avatar