full screen background image

Traian Andronachi face un apel la colegii săi din Consiliul Local Rădăuţi, ca aceştia să nu blocheze activitatea în municipiu “pentru orgolii politice”

În legătură cu situaţia creată în Consiliul Local Rădăuţi pe data de 25 august, când şedinţa ordinară nu a avut loc din cauza a trei consilieri din opoziţie care au refuzat să voteze ordinea de zi, consilierul UpR Traian Andronachi şi-a exprimat un punct de vedere, într-o conferinţă de presă.

Andronachi a spus, în prezenţa jurnaliştilor, că, după părerea sa, se repetă situaţia creată acum un an, când consilierii PDL au părăsit şedinţa de consiliu local, cu scopul de a bloca activitatea Primăriei, ceea ce ulterior s-a şi întâmplat.

Traian Andronachi afirmă că, în mod nejustificat, în cadrul şedinţei din 25 august, consilierii PNL, ALDE şi PMP, prin neacceptarea ordinii de zi propuse de primarul PSD Nistor Tătar, au blocat şi de această dată activitatea Primăriei.

Se referă în mod deosebit la asfaltarea străzilor, la amenajarea trotuarelor, dar mai ales la rectificarea bugetară şi la reabilitarea şcolilor din municipiu.

Avocatul Traian Andronachi face un apel la colegii săi din Consiliul Local ca pe viitor să fie atenţi la voturile pe care le acordă şi să nu blocheze activitatea în municipiul Rădăuţi “pentru orgolii politice”.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar