full screen background image

Ţigări ascunse în pneurile şi roata de rezervă ale unui autoturism, descoperite la PTF Siret

Polițiștii de frontieră suceveni au descoperit, ascunse în penurile şi roata de rezervă ale unui autoturism, peste 1.000 pachete de tigari. Acestea au fost ridicate în vederea confiscării, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

Azi dimineaţă, în jurul orei 04.00, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în tara, cetăţeanul român Gheorghe S., în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza jud. Suceava, care conducea un autoturism marca Hover Cuv, înmatriculat în România.

În baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autovehiculului.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în pneurile şi roata de rezervă ale autoturismului, cantitatea de 1.078 pachete ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de aproximativ 1.400 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Totodată, autoturismul în cauză a fost indisponibilizat de către autorităţile vamale până la plata amenzii.

comments

comments




Leave a Reply

avatar