full screen background image

Propunerea săptămânii 29 AUGUST – 4 SEPTEMBRIE

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi va intra în playlistul Viva FM!

 

  • INNA – Heaven

Inna revine cu un nou single și un videoclip filmat în exoticul Mauritius. Noua piesă a Innei e un track pop-dance cu influențe exotice. Artista este înconjurată de localnici, care o însoţesc în aventura ei pe insulă. Ritmul uşor tropical combinat cu vocea suavă a INNEI transformă single-ul “Heaven” în piesă perfectă pentru evadarea din rutină, iar starea de bine este garantată de la primele acorduri.
Merită să intre în playlist-ul Viva FM?

 

  • JOHN NEWMAN – Ole

John Newman, cunoscut deja în în domeniul muzical după lansarea piesei “Love me again”, care s-a dovedit un adevărat succes, revine în atenția publicului cu o piesă de vară. Cântăreţ, compozitor şi producător, John Newman, a lansat piesa “Ole”, al cărei videoclip a fost filmat în Mexic. Dincolo de controversa conform căreia piesa ”Ole”, a fost compusă și produsă de Calvin Harris ca urmare a încheierii relației sale cu Taylor Swift, sound-ul se potrivește foarte bine cu playlist-ul de vară. Așadar, are votul tău?

 

  • LUVBUG – Best Is Yet To Come

A treia recomandare a săptămânii este cea mai nouă piesă a trio-ului britanic Luvbug, intitulată “Best is yet to come”. Pozitivism, energie debordantă și un videoclip fresh, toate, într-o singură piesă care își face ușor-ușor locul printre cele mai ascultate piese, inclusiv pe radio. “Best is yet to come” îți rămâne imediat în minte iar versurile sunt ușor de fredonat. Dacă merită să intre în playlist-ul Viva FM, dă-i un vot!

Care este melodia ta preferată?

comments

comments




Leave a Reply

avatar