full screen background image

Ţigări de provenienţă extracomunitară, confiscate în Suceava

Miercuri, 24 august, în jurul orei 10.30, un echipaj de jandarmerie a observat, în zona staţiei pentru mijloacele de transport în comun Orizont din municipiul Suceava, două persoane care aveau asupra lor un bagaj voluminos şi care se îndreptau în grabă spre intrarea unui bloc din apropiere.

Deoarece acestea au devenit agitate la vederea echipajului, jandarmii au procedat la controlul bagajului, constatând că persoanele în cauză transportau cantitatea de 180 pachete de ţigarete, 100 dintre acestea fără timbre fiscale, iar celelalte având timbre fiscale emise de autorităţile din Ucraina.

În urma legitimării, jandarmii au constatat că B.A. și B.F., mamă şi fiu, în vârstă de 41 şi 17 ani, au domiciliul în municipiul Suceava. Fiind întrebate cu privire la bunurile găsite asupra lor, cele două persoane au afirmat că au achiziţionat ţigările de la un cetăţean ucrainean, pentru consum propriu.

Persoanele în cauză au fost predate poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – IPJ Suceava pentru continuarea cercetărilor.

tigari

comments

comments




Leave a Reply

avatar