full screen background image

Două accidente rutiere provocate de şoferiţe, pe un drum judeţean şi în Moldova Sulița

Luni, la ora 11.00, în timp ce conducea autoturismul, pe DC 171, la intersecţia cu DJ 209C, o femeie, de 30 de ani, din comuna Moara, a pătruns în intersecţie fără să se asigure.

Astfel, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat, de 42 de ani, din comuna Drăgoiești.

După impact, conducătorul auto de 42 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara carosabilului, avariind un gard din apropiere.

Bărbarul a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 12.30, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 175, pe raza localității Moldova Sulița, la ieșirea dintr-o curbă ușoară la stânga, pe un sector de drum în pantă, o femeie, de 62 de ani, din comuna Breaza, a pierdut controlul asupra direcției de mers.

Din acest motiv, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un stâlp din beton.

În urma accidentului, conducătoarea auto și pasagera din autoturism, o minoră, de 14 ani, din comuna Moldova Sulița au suferit leziuni, fiind transportate cu un alt autoturism la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din cauza leziunilor suferite, conducătoarea auto nu a putut fi testată au aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar