full screen background image

Tânăr din Arbore bătut şi tâlhărit în toaleta unui bar din localitate

În cursul dimineţii de joi, la ora 08.00, un tânăr, de 19 ani, din comuna Arbore, a sesizat poliția despre faptul că, în noaptea de 13/14 august, în jurul orei 03.00, în timp ce se afla într-un bar din localitate, a fost agresat de o persoană necunoscută, care ulterior i-a sustras o sumă de bani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea respectivă, în timp ce se afla la baia din incinta barului, victima a fost lovită de un tânăr, de 20 de ani din comuna Voitinel, care, ulterior agresiunii, i-a sustras din buzunar un portofel și din acesta suma de 1.900 de lei.

Cu ocazia audierilor, victima a declarat faptul că nu a sesizat evenimentul la data comiterii deoarece i-a fost frică de tatăl său, precum și pentru că nu știa cine este agresorul.

În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore față de inculpat, acesta fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, după care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, cu interdicția de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar