full screen background image

Omul de afaceri Dan Vatră, noul lider al UpR

Rădăuţi este primul oraş din judeţul Suceava care are un partid propriu, după înfiinţarea UpR, formaţiune înfiinţată legal şi înscrisă în Registrul Partidelor Politice în luna februarie a acestui an.

Liderul UpR, avocatul Traian Andronachi, a candidat la alegerile din luna iunie pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi, reuşind să câştige două fotilii de consilier local în deliberativul rădăuţean.

Acum, după două luni de la alegeri, consilierul local Traian Andronachi a decis să se retragă de la şefia UpR, din motive personale.

Va face parte, în contiunuare, din partidul pe care l-a înfiinţat, însă le-a dat şansa altor trei colegi de partid să-l conducă şi să candideze la alegerile viitoare pentru fotoliul de primar al municipiului Rădăuţi.

Săptămâna aceasta au avut loc alegerile în cadrul UpR, iar cei trei candidaţi au fost Dan Vatră, Romeo Negruţ şi Bogdan Davalciuc.

În urma numărării voturilor, omul de afaceri Dan Vatră a fost desemnat preşedintele formaţiunii politice, el fiind unul dintre membrii fondatori ai acesteia.

Dan Vatră are 40 de ani, este absolvent al Liceului Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc şi a studiat la ASE Bucureşti.

El afirmă că şi-a propus să continue corect programul UpR, adică la vedere şi pe verticală.

Noul lider UpR este căsătorit şi are un copil.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments




Leave a Reply

avatar