full screen background image

Sucevenii ar putea rămâne din nou fără apă caldă, din 23 august

Printr-un comunicat de presă semnat de Teodor Matei, MGA INSOLVENCY SPRL Suceava, Practician în insolvenţă, (n.r. – lichidatorul judiciar al SC Termica Suceava), se aduce la cunoştinţa cetăţenilor municipiului Suceava posibilitatea sistării furnizării de apă caldă, începând cu data de 23 august 2016.

Situaţia este motivată de neachitarea la scadenţă a facturilor de energie electrică de către SC Thermonet SRL.

“SC Termica SA informează că va fi nevoită să sisteze, începând cu data de 23 august 2016, ora 08.00, alimentarea cu energie electrică a electropompelor de electrificare situate în incinta CET Suceava, utilizate în prezent de către SC. Thermonet S.R.L., în situația în care aceasta din urmă, nu va achita, până pe data de 22 august 2016, energia electrică consumată, în lunile aprilie și iunie 2016, din instalațiile aparținând SC Termica SA.

Această măsură va conduce la sistarea furnizării de apă caldă în municipiul Suceava, situație pe care o regretăm și pentru care ne cerem scuze, dar care nu poate fi evitată, în condițiile în care consumatorul SC Thermonet SRl nu achită energia electrică consumată din instalațiile SC Termica SA, care, la rându-i, a achiziționat energia electrică de la SC E-ON Energie România SA, și trebuie să o plătească acestui furnizor, până la termenul de scadență 22 august 2016, în caz contrar furnizorul urmând a sista alimentarea locului de consum CET Suceava.”, se precizează în comunicatul menţionat.

comments

comments




Leave a Reply

avatar