full screen background image

Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova, vrea să-l dea în judecată pe denunţătorul său

Curtea de Apel Bucureşti dezbate marţi contestaţia DNA la decizia instanţei privind neluarea măsurii controlului judiciar faţă de primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu declarând că are de gând să depună o acţiune civilă împotriva denunţătorului şi să ceară o expertiză psihiatrică.

“Nu am niciun motiv să mă tem pentru că eu cred că o să câştigăm. Cert este că denunţătorul de fapt este transformat într-un hărţuitor pentru că văd că scrie în continuare tot felul de prostii, de mizerii despre mine”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, la sosirea la Curtea de Apel Bucureşti.

Întrebată dacă va depune o acţiune civilă împotriva denunţătorului, primarul Craiovei a răspuns pozitiv.

“Da, inclusiv să cerem o expertiză psihiatrică unei instanţe”, a mai precizat Vasilescu.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti decid marţi dacă adoptă sau resping contestaţia Direcţiei Naţionale Anticorupţie la decizia instanţei privind neluarea măsurii controlului judiciar faţă de primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, în dosarul în care a fost trimisă în judecată pentru luare de mită, folosirea autorităţii sau influenţei şi spălare de bani. Procurorii au solicitat instanţei ca edilul să nu se apropie de anumite persoane desemnate de organul judiciar şi să nu comunice cu acestea direct sau indirect.

Lia Olguţa Vasilescu ar fi sugerat că va face publice date despre oamenii de afaceri care ar fi denunţat-o, susţine DNA, explicând că “începând cu 30.07.2016, inculpata s-a plasat în spaţiul public virtual şi, în acest cadru, diferit de cel legal processal, într-un mod agresiv ca limbaj, şi-a făcut apărări, a invocat excepţii şi cereri”.

Lia Olguţa Vasilescu a postat pe pagina sa de Facebook transcriptul unei înregistrări de la dosarul în care este judecată, în care apare denunţătorul Petru Becheru.

comments

comments




Leave a Reply

avatar