full screen background image

Cursul “Expert în achiziții publice”, la Camera de Comerț și Industrie Suceava

Camera de Comerț și Industrie Suceava va lansa, pe data de 8 septembrie, cursul “Expert în achiziții publice”, destinat autorităților contractante.

Acesta este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări și va fi organizat în parteneriat cu RELIANS, care va pune la dispoziție expertiza necesară derulării cursului, prin prezența lectorului ce va susține modulul de training.

RELIANS este o companie ce oferă servicii de consultanță în managementul proiectelor cu finanțare rambursabilă și nerambursabilă.

Ea deține o experiență vastă în domeniul achizițiilor publice aferente proiectelor finanțe din instrumente structurale și a elaborat pentru ANRMAP și CNSC Ghiduri de bune practici în acest domeniu.

Cursul de achiziții va dezbate legislația actualizată din domeniul achizițiilor publice și se adresează atât autorităților și instituțiilor publice, cât și operatorilor economici, oferind informații cu privire la organizarea și derularea procesului de achiziții publice (inclusiv achiziții derulate în cadrul proiectelor finanțate prin Fonduri Europene și Fonduri Naționale).

comments

comments




Leave a Reply

avatar