full screen background image

Vremea se îmbunătățește în acest sfârșit de săptămână

Sâmbătă, vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul precipitațiilor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, mai ales în prima parte a zilei la munte și în sudul ţării, dar numai izolat şi trecător va ploua slab.

Vântul va avea unele intensificări în regiunile estice şi pe crestele montane. Temperaturile maxime, în creştere uşoară, trec de 20 de grade în toată ţara si ajung la 27 de grade, izolat, în sudul extrem.

În Capitală, vremea se va menține răcoroasă pentru această dată, deşi valorile termice diurne vor marca o creştere faţă vineri. Dimineaţa, 14-16 grade si la amiaza, 25-26 de grade.

Duminică vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească ușor, apropiindu-se de normele perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22…23 de grade în depresiuni și 29-30 de grade, izolat, în sudul ţării, la Drobeta Turnu Severin şi Giurgiu. După-amiaza în zona montană, doar izolat şi trecător va ploua slab şi vor fi posibile descărcări electrice, iar vântul va avea unele intensificări.

În Bucureşti se va încălzi ușor. 13-14 grade dimineata şi în jur de 28 de grade la amiază.

comments

comments




Leave a Reply

avatar