full screen background image

Casele în construcție, ținta preferată a hoților

Miercuri, 10 august, în jurul orei 06.18, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” de un bărbat de 36 de ani, din orașul Milişăuţi că, persoane necunoscute i-au sustras bunuri din imobilul aflat în construcţie, pe raza municipiului Rădăuți.
Din primele cercetări, polițiști au stabilit că, profitând de lipsa unui sistem de pază sau alarmare și de că, imobilul aflat în construcție nu este locuit, în noaptea de 09/10.08.2016, prin forțarea unui geam, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras scule și unelte folosite în construcție în valoare de circa 5.000 lei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.
Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor.

Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor. În cazul în care locuinţa în construcţie se află într-o zonă izolată, asiguraţi-vă că o persoană de încredere poate să treacă zilnic pe la respectiva locaţie şi să o supravegheze. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului.

Nu depozitaţi bunuri în casele aflate în construcţie (mobilier, electronice, electrocasnice, etc.)

comments

comments




Leave a Reply

avatar