full screen background image

Acțiune de dezinsecție aeriană la Rădăuți, joi, 11 august

Primăria Municipiului Rădăuți atrage atenția locuitorilor că în ziua de 11 august 2016, un elicopter tip Robinson 44 cu numărul de identificare YR – DDE, aparținand SC FLY COMPANY SRL Oradea, va executa activități de dezinsecție pe raza municipiului Rădăuți, prin pulverizare aeriană a substanțelor de combatere a muștelor și tânțarilor.

Primăria recomandă instituțiilor publice, operatorilor economici, asociațiilor de proprietari și persoanelor fizice care au în vedere activități de dezinfecție, deratizare, dezinsecție, să le desfășoare concomitent cu cele de pe domeniul public.

Activitatea se va desfășura, în principiu, după ora 19.00, pe zone ce vor fi stabilite din timp. Substanțele ce vor fi folosite (aqua k-otherine) sunt avizate de Ministerul Sănătății și nu pun în pericol populația și animalele, dar albinele pot fi afectate în condiții de soare puternic.

Pentru a preveni eventualele incidente (alergii), populația este rugată să evite, pe cât posibil, prezența în locurile unde zona va fi survolată.

(Doina Craiu)

comments

comments




Leave a Reply

avatar