full screen background image

Tânăr fără permis depistat de polițiști

Duminică, 7 augustm, în jurul orei 19.00, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe str. Plugari din localitate, autoturismul condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Mălini și în care se afla ca pasageră, sora acestuia de 24 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, autoturismul i-a fost încredințat tânărului pentru a fi condus pe drumurile publice de sora sa, care cunoștea faptul că, acesta nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 18 ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, iar sora sa de 24 de ani sub aspectul comiterii infracţiunii de „încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar