full screen background image

Câștigă premii răcoritoare, la Shopping City Suceava!

În perioada 29-31 iulie, Shopping City Suceava te ajută să te bucuri de zilele toride de vară și te răsfață cu 600 de premii răcoritoare, la una dintre cele două cafenele din incinta centrului comercial: Smart Coffee și Șueta Cafe.

Weekendul acesta îți facem cinste cu un premiu răcoritor din partea casei, la cumpărături de minimum 150 lei pe un singur bon sau pe bonuri cumulate din magazinele centrului comercial sau de 20 lei din zona de food court. Validează bonurile la Info point-ul special amenajat si vino la cafenea să-ți savurezi premiul! Cuponul promoțional primit de la Info Point va putea fi schimbat la cafenea cu un produs la alegere dintre cele înscrise în oferta campaniei.

În funcție de preferințele fiecăruia, clienții vor avea la dispoziție o paletă largă de produse cu care se vor putea răcori. La Smart Coffee câștigătorii pot savura la alegere un frappé, cocktail non-alcoolic din peste 17 sortimente, cafea, fresh de morcov/măr, 2 cupe de înghețată ori suc sau apă, iar la Șueta Cafe vor putea degusta la alegere: frappé, cafea, suc sau apă.

Shopping City Suceava – cumpărături și distracție în familie!

afis Castiga premii racoritoare!-01

comments

comments




Leave a Reply

avatar